Renginiai

Įvykę renginiai

  2018-10-17



Spalio 15 d. minima pasaulinė Baltosios lazdelės diena. Viešoji biblioteka kasmet pakviečia LASS Joniškio rajono skyriaus narius į susitikimą drauge su muzika ir poezija.

Prieš metus tokiame pat susitikime,  „Saulės“ pagrindinės mokyklos mokinys Redas Olšauskas garsiai išsakė svajonę išleisti savo eilėraščių knygą, o šiandien jis jau pristatė išleistą knygutę „Jeigu aš matyčiau“. Redo mokytoja V.Vedeckienė  trumpai papasakojo knygutės išleidimo istoriją, padėkojo bibliotekai už padarytą pradžią „Pyragų dienos“ metu. Mokytojos pasakojimą papildė Redo deklamuojami eilėraščiai. LASS Joniškio rajono skyriaus pirmininkė Ina Sakalauskienė  pasveikino Redą ir padėkojo bibliotekai už iniciatyvą išleisti Reduko knygą. Susirinkusiems sveikinimo žodį tarė mero pavaduotoja Vaida Aleknavičienė ir Skaitytojų aptarnavimo skyriaus vedėja Eglė Šukienė. Viešoji biblioteka savo bičiuliams dovanojo nuotaikingą Egidijaus Impolio ir Rolando Sereikos koncertą, kuriame teko ir muzikantais, ir šokėjais pabūti.

Tos pačios dienos rytmetį bibliotekos darbuotojos drauge su muzikantais aplankė savo bičiulius „Santaros“  senelių globos namuose.

Eglės Šukienės informacija


Paskutinio redagavimo data: 2020-12-09