Duomenų bazės

Duomenų bazės

HUGHES, Kathryn

Pasuk raktą ir atrakink praeitį...

Naujausias itin populiarios ir paklausios knygos „Laiškas" autorės Kathryn Hughes kūrinys „Raktas" — nepamirštamas pasakojimas apie tragišką paslaptį, kuri skaitytojų širdyse liks amžinai.

Apleistoje pamišėlių prieglaudoje rastas senas lagaminas atskleidžia seniai pamirštą istoriją apie tragediją, prarastą meilę ir gniuždančią skriaudą, kuri privalo būti ištaisyta. Tai naujausias labai populiarų knygų „Laiškas" ir „Paslaptis" autorės kūrinys.

1956-ieji
Elena Krosbi tampa Ambergeito grafystės pamišėlių prieglaudos slauge mokine. Ten ji sutinka pacientę, į prieglaudą tėvo atvežtą jauną merginą, ir gydytoją, susidomėjusį naujais, anksčiau netaikytais psichikos ligonių gydymo metodais. Slaugė Elena net neįsivaizduoja, kad jos priimtas sprendimas amžiams pakeis jų visų gyvenimus.

2006-ieji
Sarą traukte traukia į apleistą Ambergeito pamišėlių prieglaudą. Tyrinėdama tuščius koridorius ji aptinka lagaminą, kuris priklausė prieš 50 metų į prieglaudą priimtai pacientei. Sukrečiantis radinys lagamine padeda Sarai atskleisti pamirštą istoriją apie tragediją, prarastą meilę ir seną skriaudą, kurią gali ištaisyti tik ji...
Paskutinio redagavimo data: 2018-11-13