Renginiai

Įvykę renginiai

  2019-01-25



Sausio 23 dieną Plikiškių bibliotekoje organizuota edukacinė popietė „Maži stebuklai iš popieriaus“. Ją vedė Bariūnų filialo vyresnioji bibliotekininkė Erika Vasiliauskaitė-Rašimienė.

Bibliotekos  skaitytojos yra žingeidžios, nuolat stengiasi išmokti ką nors naujo, todėl gausiai susirinko į šią popietę.  Bibliotekininkės Aušros Kriščiūnienės kvietimu į renginį atvyko ir Elėjos bibliotekos darbuotojos Dace Rače bei Veronika Andrejeva. Viešnios pasidžiaugė jų bibliotekoje vykusia paroda, kurioje buvo eksponuojami gražiadarbių L. Meiliūnienės ir V. Mankevičienės rankdarbiai, užsimezgusia draugyste, trumpai pristatė savo veiklas, pakvietė apsilankyti jų bibliotekoje.        

E. Vasiliauskaitė-Rašimienė supažindino su floristinio popieriaus savybėmis, priminė, kad gėlių gaminimas iš šios medžiagos – malonus, daug kantrybės reikalaujantis procesas, bet rezultatas tikrai džiugina. Popietės dalyvės įdėmiai klausėsi, kirpo, klijavo ir vykdė Erikos patarimus gaminant nuostabius gėlių žiedus. Darbas užtruko, bet moterų rankose prasiskleidę balti rožių žiedai pradžiugino kiekvienos širdį.

 

 Aušros Kriščiūnienės inf.



Paskutinio redagavimo data: 2020-10-28