Renginiai

Įvykę renginiai

  2019-02-18



Jono Avyžiaus viešoji biblioteka jau antrus metus iš eilės pakvietė į Vasario 16-osios šaškių turnyrą. Šiemet renginys buvo skirtas moksleiviams. Turnyre dalyvavo 12 įvairaus amžiaus ir patirties žaidėjų.

     Varžyboms teisėjavo rajono šaškių-šachmatų sporto klubo pirmininkas Stasys Rimdžius. Dalyviai išsitraukė burtus kas su kuo žais, ir užvirė kovos kaip už tėvynę. Buvo žaidžiama vieno minuso sistema. Partiją pralaimėjęs žaidėjas galėjo kovoti tik dėl žemesnės vietos.
     Sėkmingai turnyre dalyvavo „Saulės“ pagrindinės mokyklos Dienos užimtumo centro lankytojai: Rolandas, Domantas ir du Dovydai. Rolandas Gervickas pelnė trečiąją vietą. Neblogai sekėsi ir „Saulės“ pagrindinės mokyklos ketvirtokams Vėjui bei Rokui. Nuo jų neatsiliko ir jauniausias varžybų dalyvis antrokas Jonas. Lygiom teisėm į žaidimą įsiliejo merginos: Rugilė, Greta, Viktorija.
     Dėl pirmos vietos susikovė Mindaugas Dumbra ir Rokas Banevičius. Pastarasis ir laimėjo šį turnyrą. Visi varžybų dalyviai buvo apdovanoti atminimo dovanėlėmis, o pirmos-trečios vietos laimėtojai prizais.

                                                                                                                  Vijoleta Kuprevičienė

Ritos Mačiukienės nuotraukos



Paskutinio redagavimo data: 2020-10-28