Apie mus

Dalyvauk NATO egzamine ir laimėk kelionę į Briuselį!

  2019-03-29



2019 m. minime net dvi istorines sukaktis – NATO įkūrimo 70-metį ir Lietuvos įstojimo į NATO 15-ąsias metines. Šia proga Lietuvoje pirmą kartą vyks NATO egzaminas, kurio pagrindinis prizas – galimybė išvykti į NATO būstinę Briuselyje.

Dalyvaukite NATO egzamine ir švęskime drauge! Kada ir kur? NATO egzaminas vyks dviem etapais:

I etapas – internetu, adresu nato70.lt, 2019 m. kovo 29 d., pasirinktu laiku tarp 9-19 val.

II etapas – gyvai Vilniuje 2019 m. rugsėjo 14 d., jame dalyvaus 70 pirmajame etape geriausiai pasirodžiusių dalyvių

Kas gali dalyvauti? Egzamine gali dalyvauti visi Lietuvos Respublikos piliečiai ir gyventojai vienoje iš šių kategorijų: moksleiviai, profesionalai bei plačioji visuomenė. Egzaminas vyks trimis kalbomis: lietuvių, lenkų ir rusų.

Kaip dalyvauti? Norintys laikyti egzaminą iki numatytos egzamino pradžios privalo užsiregistruoti ir gauti registracijos patvirtinimo laišką iš www.nato70.lt. Čia galima rasti ir egzaminui pasiruošti padėsiančią medžiagą. Egzaminą galima laikyti naudojantis kompiuteriu ar bet kuriuo kitu turimu išmaniuoju įrenginiu. Vienai egzamino sesijai yra skiriamos 45 minutės. Pasinaudokite proga egzaminą laikyti ir Lietuvos bibliotekose!

NATO egzaminas Lietuvoje organizuojamas pirmąjį kartą. Laikykime NATO egzaminą ir prisiminkime, kodėl kiekvienam Lietuvos gyventojui svarbu, kad jau 15 metų esame NATO dalimi!

 
 



Daugiau informacijos:
 www.nato70.lt, @nato70.lt (Facebook ir Instagram) ir egzaminas@nato70.lt
Projektą globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė, partneriai – LR Krašto apsaugos ir Užsienio reikalų ministerijos, informacinis partneris – portalas Delfi.lt.

Organizatorius – Baltijos pažangių technologijų institutas. Projektą finansuoja NATO Viešosios diplomatijos padalinys.
Paskutinio redagavimo data: 2019-03-25