Renginiai

Įvykę renginiai

  2019-05-20



Gegužės 13 – 20 dienomis Stungių filiale vyko akcija „Žingsniuok daugiau su žingsniamačiu“.

Joniškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Lolita Gulbinaitė susirinkusiems akcijos dalyviams papasakojo apie judėjimo naudą žmogaus sveikatai. Tyrimais įrodyta, kad nuolat vaikščiojant mažėja cholesterolio kiekis kraujyje, stiprėja kaulai, sumažėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų grėsmė. Be to, tai puikus būdas atsikratyti neigiamų emocijų.

Sveikatos biuro specialistė susirinkusiems dalyviams išdalino žingsniamačius ir 7 dienų dalyvio atmintines, kuriose kiekvieną dieną reikėjo fiksuoti žingsnius, kilometrus, sunaudotas papildomas kalorijas ir sudegintus riebalus. Kiekvienam renginio dalyviui buvo nustatytas kūno svoris, ūgis, žingsnio ilgis.

Po savaitės, susirinkus į akcijos rezultatų aptarimą, visi pasidžiaugė akcijos nauda, pasidalino įspūdžiais. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad daugiausiai kilometrų – net 44 – nuėjo Genovaitė Labanauskienė. Sveikatos biuro specialistė pasidžiaugė visų dalyvių gerais rezultatais, palinkėjo būti sveikais ir nepamiršti kuo daugiau judėti.

 D. Kidelienės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2020-10-28