Renginiai

Interaktyvios lauko teniso varžybos

  2019-06-06



Pagal Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos vykdomą projektą jaunimui „Įsitrauk“ Joniškio rajono savivaldybės Algimanto Raudonikio meno mokyklos Atvirame jaunimo centre vyko interaktyvios lauko teniso varžybos „Jaunimas ir biblioteka“, kurių metu buvo naudojama sensorinė „Xbox‘o Kinect“ sistema.

Varžybas atidarė Joniškio rajono vicemerė Vaida Aleknavičienė, kuri džiaugėsi mieste vykstančiais jaunimui skirtais renginiais, linkėjo sėkmės ir sužaidė pirmąjį setą su vienu iš dalyvių.

Iš viso dalyvavo 18 dalyvių, tarp kurių buvo ir bibliotekos atstovų. Geriausiai žaisti sekėsi jaunimui. I-ąją vietą užėmė Šarūnas Pukevičius, II-ąją – Raselas Kipšas, III-ąją – Gabrielius Stulgis.

Projekto veiklomis siekiama stiprinti Joniškio miesto ir rajono jaunimo įsitraukimą į bibliotekos siūlomas veiklas, skatinti turiningą, aktyvų, kokybišką jaunimo užimtumą laisvalaikiu.

Pagal šį projektą birželio 20 d. 14 val. Žagarės bibliotekoje numatoma surengti vieno puslapio komiksų dirbtuves su menininke Birute Bikelyte.

Dėkojame Joniškio rajono savivaldybės Algimanto Raudonikio meno mokyklos Atviram jaunimo centrui už bendradarbiavimą.

Projektą jaunimui „Įsitrauk“ dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Joniškio rajono savivaldybė.

G. Vilčiauskienės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2020-10-28