Renginiai

Įvykę renginiai

  2019-08-09



Rugpjūčio 9 d. Jono Avyžiaus viešoji biblioteka kartu su partneriais Joniškio poilsio zonoje „Sidabra“ organizavo renginį, skirtą Tarptautinei jaunimo dienai paminėti.

Jaunimui buvo suorganizuota jaunimo organizacijų ir su jaunimu dirbančių įstaigų mugė, kurioje Viešoji biblioteka kvietė jaunimą ir renginyje dalyvaujančius svečius išbandyti pagal Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo projektą „Gyventojų skatinimas išmaniai naudotis internetu atnaujintoje viešosios interneto prieigos infrastruktūroje“ gautas technologijas bei bibliotekos fonde turimas papildytos realybės knygas. Organizacijų mugės metu su jaunimu apie savanorystę ir keliones dalijosi E. Motikaitė ir S. Mykolaitis, o dainomis džiugino P. Katiliavas.

Vėliau visi susirinkusieji stebėjo pripučiamą filmą „Dėdė, Rokas ir Nida (2015 m.). Filmo peržiūra buvo suorganizuota  pagal Viešosios bibliotekos vykdomą projektą jaunimui „Įsitrauk“, kurį dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba.  

Prieš ir po filmo peržiūros susirinkusiems koncertavo Joniškio kultūros centro dainavimo studijos „ETC“ merginų trio.

Nuoširdžiai dėkojame renginio partneriams: Joniškio futbolo klubui „Strėlės“, Algimanto Raudonikio meno mokyklos Atviram jaunimo centrui, Joniškio kultūros centrui, Joniškio rajono savivaldybei.

Viešosios bibliotekos inf.
F. Dambrauskaitės, J. Mickaitės, A. Danieliaus nuotr.           


Paskutinio redagavimo data: 2020-10-28