Duomenų bazės

800 kalorijų per dieną dieta

MOSLEY, Michael

Dr. Mosley pristato knygą „800 kalorijų per dieną dieta“ – tai atnaujintas ir papildytas sveikatingumo gidas bei patarimai, kaip išvengti žalos, kurią daro maisto perteklius.
 
Naujausi moksliniai tyrimai ir apribotos mitybos programa – pagrindinės naujosios Michael Mosley knygos temos. Pasirodo, dėka nuoseklių dietologų tyrimų buvo nustatytas stebuklingas skaičius, padedantis efektyviai atsikratyti nepageidaujamų kilogramų ir padailinti kūno apimtis – tai 800. Toks kalorijų kiekis pakankamas, kad dietą būtų galima nesunkiai ištverti, ir kartu pakankamai mažas, kad paspartintų svorio kritimą ir sukeltų pageidaujamus metabolinius pokyčius.
 
Dietos pobūdis priklauso tik nuo mūsų pačių sau keliamų tikslų – patys renkamės, kiek dienų per savaitę sumažinsime maisto suvartojimą iki 800 kcal ir kaip šį režimą keisime pasiekę tarpinių tikslų. Svarbiausia atsižvelgti į tai, kad kitomis dienomis valgomas maistas būtų visavertis ir sveikas – tą užtikrins knygoje pateikiami dr. Clare Bailey siūlomi Viduržemio jūros virtuvės receptai, turintys mažai angliavandenių ir pagrįsti sveikų riebalų vartojimu.
 
Knyga „800 kalorijų per dieną dieta“ – ne tik efektyvi dieta, sveikos mitybos patarimai ir receptai, bet ir įžvalgos, kaip džiaugtis geresne savijauta, pagerinti nuotaiką, kovoti su padidėjusiu kraujospūdžiu bei uždegimu ir sumažinti cukraus kiekį kraujyje.
 
Dr. Michael Mosley mediciną studijavo Londone, o vėliau 25 metus dirbo BBC ir kūrė mokslinės dokumentikos laidas. Dabar didžiausią dėmesį skiria mitybos ir sveikatingumo problemoms. Jis išleido knygas "Dieta 5:2“ (The Fast Diet), „8 savaičių glikemiją mažinanti dieta“ (The 8-week Blood Sugar Diet) ir „Sumanaus žarnyno dieta“ (The Clever Guts Diet). Su žmona dr. Clare Bailey augina keturis vaikus. Ji – vidaus ligų gydytoja, viena pirmųjų ėmusi praktiškai taikyti cukraus mažinimo dietą cukriniam diabetui gydyti.
 

 

Paskutinio redagavimo data: 2019-11-12