Renginiai

Įvykę renginiai

  2019-11-12



Lapkričio 12 dieną Stungių bibliotekoje buvo surengtas žinių turnyras „Proto mankšta“, kuriame dalyvavo keturios komandos: „Maldeniukas“ iš Maldenių, „Savi“ iš Stungių, „Spalgena“ iš Gaižaičių ir „Vyturėliai“ iš Daukšių kaimo.

Renginį vedė Joniškio visuomenės sveikatos biuro specialistė Inga Lukšaitė-Samaitienė ir Stungių filialo bibliotekininkė Diana Kidelienė. Dalyviams buvo pateikta įvairių klausimų: literatūrinių, muzikinių, iš sveikatos srities. Išgirdę teisingus atsakymus žaidėjai neslėpė nuostabos, įspūdžių, o ir geros nuotaikos buvo daug!  Po įtemtos proto „mankštos“ dalyvavusioms komandoms  buvo įteikti padėkos raštai ir atminimo dovanėlės, o nugalėjusi komanda „Savi“ buvo apdovanota specialiu prizu, kurį įsteigė Joniškio visuomenės sveikatos biuras. Renginį rėmė Stungių kaimo bendruomenė ir Joniškio visuomenės sveikatos biuras.

Protmūšis – puiki galimybė ne tik pamankštinti atmintį, lavinti protą, bet ir patirti malonių emocijų, pabendrauti su žmonėmis ir gerai praleisti laiką.

Nuoširdus ačiū rėmėjams, dalyviams, užduotis  ruošusiai  VšĮ „Minčių takas“.
 
D. Kidelienės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2020-10-28