Renginiai

Įvykę renginiai

  2019-11-27



Lapkričio 21 d. popietę visi į Maldenių kaimo biblioteką atėjo nešini geriausiais linkėjimais. Bibliotekininkę Lionę Adomaitienę bibliotekos 50-ojo jubiliejaus proga sveikino Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius, Skaistgirio seniūnė Virginija Kaikarienė, Joniškio r. sav. Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos direktorė Jovita Šimkevičiūtė ir direktorės pavaduotoja Gita Vilčiauskienė.

Jubiliejine sukaktimi pasidžiaugė ir kolegės iš Skaistgirio, Stungių bei Jurdaičių bibliotekų, kraštietis literatas Jonas Ivanauskas. Maldenių bendruomenės valdybos vardu Irena Aukselienė bibliotekininkei įteikė padėką, o šiltų sveikinimų negailėjo bibliotekos skaitytojai ir kiti svečiai.

Jubiliejinėje šventėje svečiams muzikinius kūrinius dovanojo maldenietė Kornelija Taunytė, o kaimo folkloro ansamblio „Platonė“ (vadovė Rita Kipšaitė-Balčiūnienė) dainininkės ne tik dainavo, bet ir pasakojo bibliotekos istoriją, skaitė eiles. Visus smagiai nuteikė bibliotekos teatro „Padaužiukai“ artistų suvaidinta pasaka „Išlepusi princesė“.

Šventės metu įteiktos padėkos bibliotekos ilgametėms skaitytojoms Jadvygai Čečkauskienei, Vladai-Romutei Gramaliauskienei ir Jadvygai Lipinskaitei. Bibliotekininkė džiaugėsi, kad į jubiliejų susirinko tiek daug svečių, visiems dėkojo už pagalbą, palaikymą ir buvimą kartu.

                                                                                       
L. Adomaitienės inf. 


Paskutinio redagavimo data: 2020-12-07