Renginiai

Įvykę renginiai

  2019-12-14



Satkūnuose vyko Kalėdinis vakaras „Pabūkime kartu. Eglutės įžiebimo šventė“.

Aidėdamos, skambėdamos ir švytėdamos ateina vienos gražiausių ir linksmiausių metų švenčių – Šv. Kalėdos ir Naujieji metai. Jos mums atneša ramybės ir šilumos, dvasinės stiprybės...

Štai tokiais žodžiais prasidėjo kalėdinis vakaras Satkūnuose, į kurį susirinko gana  gausus Satkūnų kaimo bendruomenės „Gija“, kaimo gyventojų, svečių ir ištikimų bibliotekos lankytojų būrys. Į šventę atskubėjo ir vaikučiai, persikūniję į išeinančių metų simbolį paršelį ir ateinančių metų – pelytę. Kaip ir dera draugiškai gyvenantiems – paršelis atidavė savo sunkiai sutaupytus pinigėlius pelytei ir liepė jai neišlaidauti, „mat ateina krizė“. Atskubėjo ir Senelis Šaltis, dosniai apdovanodamas susirinkusius.

Po Satkūnų seniūnijos seniūnės Reginos Butkienės sveikinimo buvo įžiebta natūrali aukštaūgė gražuolė eglė. Pasidžiaugę eglute, visi sugužėjo į seniūnijos salę, kur jau laukė pasiruošę pagroti ir padainuoti šaunieji  gitaristų būrelio nariai.

Renginio metu buvo pasidžiaugta bibliotekos veikla ir Joniškio Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos direktorės padėkos raštais apdovanoti ištikimiausi bibliotekos lankytojai. Vaišinantis karšta arbata, naminėmis bandelėmis ir pyragaičiais, skambant akordeono akordams , dainos ir kaimyniški pasikalbėjimai skambėjo iki pat vėlumos.

J. Mažrimienės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2020-10-28