Renginiai

2019

  2019-12-18



Gruodžio 18 d. vyko paskutinis šių metų metodinis Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos darbuotojų pasitarimas.

Bibliotekos direktorė J. Šimkevičiūtė kalbėjo apie bibliotekos nuveiktus darbus, įgyvendintus projektus, planuojamas ateinančių metų veiklas. Direktorė džiaugėsi, kad bibliotekininkės yra aktyvios, organizuoja visuomenei daug renginių, kad didžiausią dėmesį skiria skaitymo skatinimui ir kokybiškam lankytojų aptarnavimui. Taip pat buvo pasveikintos bibliotekininkės (Bariūnų filialo vyresn. bibliotekininkė E. Vasiliauskaitė-Rašimienė, Kriukų filialo vyresn. bibliotekininkė Violeta Navickienė, Viešosios bibliotekos vyresn. bibliotekininkės Rima Kanovienė ir Rūta Jakaitė), švenčiančios darbo jubiliejus.

Pasitarimo metu į Lietuvos bibliotekininkų draugijos (LBD) Joniškio skyrių priimta Satkūnų filialo vyresn. bibliotekininkė Jurgita Mažrimienė ir Viešosios bibliotekos Dokumentų komplektavimo ir tvarkymo skyriaus vyresn. bibliotekininkė Dovilė Valuckienė. LBD Joniškio skyriaus pirmininkė Zita Grigutytė linkėjo naujai priimtoms narėms kūrybiškų idėjų ir aktyvaus bendradarbiavimo.

Vaikų literatūros skyrius šia proga pakvietė bibliotekininkus pasitikrinti žinias interaktyvioje viktorinoje vaikų literatūros tema.

Po pasitarimo bibliotekos darbuotojams ir visuomenei vyko knygos „Niekada nevėlu gyventi“ autorės Janinos Radvilės motyvacinė paskaita apie pasiryžimą įveikti bet kokius gyvenimo iššūkius.

G. Vilčiauskienės inf.

R. Mačiukienės nuotr.



Paskutinio redagavimo data: 2020-12-03