Renginiai

Įvykę renginiai

  2020-06-02



Kas priverčia žmogų nusišypsoti, kas pakelia nuotaiką, kam negresia jokios depresijos ir nusivylimai? Į šiuos klausimus savo kūryba atsako joniškietė tautodailininkė Virgenija Tankūnienė.

Mezga, neria, siuva, velia veltinį, dirba su oda, kuria papuošalus, dalyvauja parodose, rengia edukacinius užsiėmimus ir mokymus. O pastaruosius porą metų kūrėja neria žaislus – nuotaikingus, linksmus, spalvotus. „Saulės“ pagrindinės mokyklos Dienos užimtumo centre socialinio darbuotojo padėjėja dirbanti Virgenija sako, kad kūryba – geriausias laisvalaikis ir geriausia relaksacija. Tautodailininkė maloniai sutiko savo darbus eksponuoti Joniškio Jono Avyžiaus viešojoje bibliotekoje. Iš skaityklos ekspozicijų vitrinos sklindanti nertų žaisliukų gera energija džiugins visus, kurie čia apsilankys birželio-liepos mėnesiais.
Ši Tautodailės metams skirta paroda yra trečioji iš numatyto 6 parodų ciklo. Pirmojoje parodoje savo kūrybą pristatė tautodailininkė Birutė Kybartienė. Antroji – rajono bibliotekininkių rankdarbių paroda dėl koronaviruso karantino persikėlė į virtualią erdvę ir ją galima rasti Viešosios bibliotekos interneto svetainės Galerijoje (Virtualios parodos).

                                                                                                 Dalia Norvaišienė



Paskutinio redagavimo data: 2022-11-09