Apie mus

Naujienos

  2020-09-09



Rugsėjo 9 d. 10 val. Joniškio miesto aikštėje vyks Kultūros ministerijos projekto „Aktuali kultūra“ renginys.

Projekto „Aktuali kultūra“ renginio metu bus pristatyta Lietuvos menininkų kūrybos priemonių ekspozicija ir menininkų darbų paroda. Ir tai dar ne viskas! Taip pat veiks kūrybinės fotodirbtuvės, vyks viktorina ir kitos interaktyvios veiklos.

Jono Avyžiaus viešoji biblioteka taip pat dalyvaus ir pristatys savo veiklas šiame renginyje, siūlys išbandyti įvairias edukacijas ir turimus išmaniuosius įrenginius.


Renginiai vyks 2020 m. rugpjūčio–spalio mėnesiais. Jais siekiama padėti visuomenei prisijaukinti kultūrą, supažindinti gyventojus su Lietuvos kultūriniais objektais, kultūros žmonėmis, veiklomis, įstaigomis ir naujomis modernizuotų kultūros objektų galimybėmis. Daugiau informacijos apie objektus galima rasti projekto interneto tinklalapyje www.aktualikultura.lt

Kampanijos „Aktuali kultūra“ renginiai keliaus po visą Lietuvą, bus suorganizuoti 55 renginiai.

Projektą „Aktuali kultūra“ įgyvendina Lietuvos Respublikos kultūros ministerija. Projektas finansuojamas Europos socialinio fondo finansuojamo veiksmų programos 12 prioriteto „Techninė parama, skirta informuoti apie veiksmų programą ir jai vertinti“ ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis. 

Daugiau informacijos:
https://www.facebook.com/events/959902481152187/

Paskutinio redagavimo data: 2020-09-04