Apie mus

Naujienos

  2020-09-14



Nuo rugsėjo 8 d. prasideda jau tradicija tapęs (organizuojamas nuo 1995 m.) Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos (ŠAVB) Knygų pristatymo konkursas.

Šiemet ŠAVB organizuoja jubiliejinį – 25-ąjį Knygų pristatymo konkursą. Šia proga keičiama įprasta konkurso forma – jubiliejinis konkursas perkeliamas į virtualią erdvę ir jame gali dalyvauti visi, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos ir amžiaus! Taip pat keičiasi ir knygos pristatymo, kurį turės parengti konkurso dalyviai, formatas – vietoj įprasto pristatymo gyvai, šiemet dalyviai turės parengti vaizdo įrašą, kuriame pristatoma knyga.

Nuo rugsėjo 8 d. iki lapkričio 18 d.:

  1. NUFILMUOK / SUMONTUOK savo mėgstamos knygos pristatymo vaizdo įrašą (iki 5 minučių trukmės). Vieną pristatymą gali kurti 1–5 asmenys;
  2. SIŲSK pristatymą el. paštu kpkonkursas@gmail.com.

Privaloma informacija, kurią reikia atsiųsti kartu su vaizdo įrašu

  1. autoriaus (-ių) vardas, pavardė ir amžius;
  2. kontaktinė informacija (adresas, tel. numeris);
  3. pristatomos knygos pavadinimas ir autorius;
  4. kas rekomendavo dalyvauti konkurse (jei rekomendavo).

Iš gautų vaizdo įrašų kompetentinga komisija bei Knygų pristatymo konkurso „Facebook“ puslapisekėjai išrinks 15 geriausių, originaliausių ir labiausiai konkurso nuostatus atitinkančių knygų pristatymų, kurie bus apdovanoti bibliotekos įsteigtais prizais, o trijų geriausių darbų autoriai gaus net 200 eurų vertės kuponus knygoms įsigyti. Atsižvelgus į konkurso dalyvių pasirodymus, papildomai gali būti skiriamos įvairios nominacijos (pvz., už originalumą, už novatoriškumą, už meniškiausiai pristatytą knygą ir kt.)

Nugalėtojai bus paskelbti gruodžio 7 d. 

Be pagrindinių prizų, dalyvių ir visų Konkurso „Facebook“ puslapio sekėjų taip pat laukia daug žaidimų, staigmenų bei konkurso partnerių („Haribo“„Vero Cafe“„Knygos.lt“UAB „Rūta“, leidyklų „Aukso žuvys“„Odilė“„Tikra knyga“„Nieko rimto“) įsteigtų prizų.

Paskutinio redagavimo data: 2020-09-14