Renginiai

Įvykę renginiai

  2021-02-11



Vasario 11 dieną Joniškio „Saulės“ pagrindinės mokyklos Plikiškių skyriaus-daugiafunkcio centro pradinių klasių mokiniai dalyvavo nuotolinėje „Saugesnio interneto dienoje iš namų“, kurią jiems ZOOM platformoje organizavo Plikiškių filialo bibliotekininkė Aušra Kriščiūnienė.

Bibliotekininkė pristatė vaikams skaidres apie labai šiuo metu populiarią TIK-TOK programėlę, saugų elgesį ir pavojus, tykančius naudojantis šia programėle. Buvo kalbama apie internetinius draugus ir asmeninės informacijos viešinimą. Vaikai pasakojo, kad jaučiasi saugūs naudodamiesi internetu, žaisdami žaidimus online, žino, kaip susikurti saugų slaptažodį ir kad jo atskleisti niekam negalima.

Susitikimo pabaigoje bibliotekininkė priminė vaikams šiuos adresus internete: www.draugiskasinternetas.lt, www.svarusinternetas.lt, www.vaikulinija.lt, paragino pasidomėti šiose svetainėse esančia informacija. Prieš išsiskirdami vieni kitiems linkėjo nesusirgti, saulėtų dienų ir gražių artėjančių atostogų ir, žinoma, būti saugiais internete.
 
A. Kriščiūnienės informacija
Paskutinio redagavimo data: 2022-11-10