Renginiai

Įvykę renginiai

  2021-04-27



Balandžio 27 d. Maldenių ir Stungių bibliotekos darbuotojos kartu su savo jaunaisiais skaitytojais dalyvavo Radviliškio r. sav. VB Šeduvos filialo surengtoje žaismingoje viktorinoje „Proto mankšta su knyga“.

Kasmet balandžio pabaigoje vykstanti Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė – svarbiausia metuose visoms šalies bibliotekoms. Šiųmetė, 21-oji, savaitė prisistato šūkiu „Nauja realybė – naujos formos“ ir atspindi laikmečio aktualijas. Jau daugiau kaip metus gyvename naujoje realybėje: virtualiai mokomės, bendraujame, todėl ir renginius tenka rengti virtualius.

Į šią viktoriną įsitraukė ir Žagarės vaikų dienos centrą „Spindulys“ lankantys vaikai (socialinė darbuotoja Rūta Staigvilienė). Viktorina vyko ZOOM platformoje prisijungus prie KAHOOT programos. Vaikai, naudodamiesi išmaniaisiais telefonais, atsakinėjo į pateiktus klausimus apie rašytojus, knygas ir jų veikėjus. Didelę reikšmę turėjo ne tik žinios, bet ir reakcija, gebėjimas greitai atsakyti į klausimus. Daugiausiai taškų surinko ir  pirmąją vietą laimėjo Maldenių bibliotekos jaunasis skaitytojas Matas Butvilauskas.

L. Adomaitienės inf.


Paskutinio redagavimo data: 2022-11-10