Duomenų bazės

Duomenų bazės

LaMARCA, Kristen

Pasitelkdami sapnus pažadinkite savo kūrybiškumą ir sąmoningumą! Atkreipkite dėmesį į sapnus ir atraskite geriausią savojo „aš“ versiją – tai pradžiamokslis visiems, kurie nori geriau pažinti save ir įgyti jėgų susidoroti su bet kokiais kasdienybės iššūkiais.

Jūsų sapnus padiktuoja pasąmonė. Knyga „Sąmoningas sapnavimas“  išmokys jus sąmoningai tyrinėti ir modeliuoti sapnus, kad geriau suprastumėte savo vidinį „aš“. Jūs netgi galite išmokti nugalėti savo košmarus! Arba tiesiog galite mėgautis visiška laisve – sapnuose juk galite skraidyti…

Šioje knygoje metodiškai, moksliškai ir dvasingai mokoma sapnuoti. Jūs išmoksite atkreipti dėmesį į savo sapnus, tapsite dėmesingesni ir atrasite seniai pasąmonėje palaidotą informaciją, kuri gali būti labai naudinga. Negana to, autorė dar siūlo užsiimti sapnų joga – viliojantis pasiūlymas, tiesa! Tai daugiau nei tūkstantį metų siekianti Tibeto budistų praktika, skatinanti išsilaisvinti ir dvasiškai tobulėti.
 
Knygoje rasite:
Planą – kiekviename skyriuje aprašytos naujausiais tyrimais ir metodais paremtos pamokos, kurios padės ugdyti sąmoningą sapnavimą.

Autorės asmeninę patirtį – autorė aprašo su sąmoningu sapnavimu susijusius istorijas ir dalijasi išgyvenimais, kaip pozityviai sąmoningas sapnavimas paveikė jos gyvenimą.

Sapnavimo sekos praktinį vadovą – remdamiesi 24 valandų sąmoningo sapnavimo sekos planu įtvirtinsite įgūdžius bei išmoksite pratimų rytui, dienai, vakarui ir nakčiai.

Dr. Kristen LaMarca – psichologė, mokslininkė, tyrinėjanti taikomąją psichofiziologiją, elgesio ir miego sutrikimus. Ji – kognityvinės elgesio terapijos ir sąmoningumu pagrįstos psichoterapijos specialistė, mokanti pacientus profesionaliai valdyti sapnus, įveikti nakties košmarus ir susidoroti su stresu. Dr. K. LaMarca bendradarbiauja su Liucidizmo institutu, rengia ir vykdo bendras programas, veda mokymus, į kurius integruota mindfulness meditacija bei sąmoningo sapnavimo praktika.
Paskutinio redagavimo data: 2021-08-02