Renginiai

Įvykę renginiai

  2021-08-04



Rugpjūčio 4 d. projekto „Prisijungusi Lietuva“ atstovai su skaitmenine edukacine programa „Išmani bendruomenė“ svečiavosi Joniškyje.

Projekto komandos nariai vaikų žaidimų aikštelėje šalia Joniškio kultūros centro kvietė joniškiečius sukti „laimės ratą“ ir taip interaktyviai pasitikrinti savo žinias bei laimėti projekto prizų.
Svečiai pristatė gyventojams projekto veiklas,  skaitmeninių technologijų privalumus ir teikiamas galimybes, elektroninių paslaugų įvairovę bei e. parašo galimybes, kaip sumaniai ir saugiai naudotis internetu.
Projektas „Prisijungusi Lietuva“ skirtas visiems Lietuvos gyventojams, norintiems išmokti ir pagilinti savo skaitmenines žinias. Išmokti efektyviai, saugiai, atsakingai bei kritiškai naudotis informacinėmis technologijomis bei internetu ir e. parašo teikiamomis galimybėmis.
Mokymai gyventojams

Kviečiame į projekto „Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė“ skaitmeninio raštingumo mokymus (iki 2021 m. rugsėjo 30 d.). 

Joniškio Jono Avyžiaus viešojoje bibliotekoje teikiamos nemokamos gyventojų skaitmeninio mokymo paslaugos: konsultavimas, individualus mokymas ir mokymas grupėse kompiuterinio raštingumo, interneto išteklių, elektroninių paslaugų naudojimo(si) klausimais.

Kviečiame mokytis bibliotekoje!

Nuotoliniai mokymai pažengusiems.

Trukmė: 3 darbo dienos po 2 valandas (iš viso: 6 val.)

Telefono nr. registracijai: 8 675 73227;  8 616 59089

Prisijungimas: iš bet kokio išmaniojo įrenginio, turinčio interneto prieigą.



Paskutinio redagavimo data: 2022-11-10