Renginiai

„Vasarojimai tarp knygų“ Plikiškiuose

  2021-08-27



Rugpjūčio 27 dieną Plikiškių biblioteka pakvietė visus į kiemo renginį „Vasarojimai tarp knygų“. Dėl nepalankių oro sąlygų renginys iš lauko persikėlė į Plikiškių skyriaus-daugiafunkcio centro salę.

Renginio metu buvo prisiminta Baltijos kelio diena, stebėtas dokumentinis filmas „Nepakartojamas Baltijos kelias“. Bibliotekininkė Aušra Kriščiūnienė supažindino su populiariausių autorių bibliotekose knygų dešimtukais pagal integralios bibliotekų informacinės sistemos (LIBIS) duomenis, kurias neseniai paskelbė asociacija LATGA. Džiugu, kad didžiąją dalį šių knygų yra pamėgę ir Plikiškių bibliotekos skaitytojai. Renginio dalyviai dalinosi mintimis iš perskaitytų knygų, skaitė gražiausias mintis,  užrašytas ant rankų darbo knygų skirtukų. 

Renginį skambiomis dainomis, muzika nuspalvino „Rudbalos“ kolektyvas iš Rudiškių. Galima tik pasidžiaugti, kad su šiuo kolektyvu užsimezgusi graži draugystė ir bendrystė.

Pabaigoje visų laukė linksma loterija, kurioje buvo galima laimėti V. Palčinskaitės knygą „Paslapties babilonai, arba aš tau siunčiu labų dienų“ bei lietpaltį nuo lietaus. 

Renginys organizuotas bendradarbiaujant su Plikiškių kaimo bendruomene „Šaltinis“, kuri įgyvendina Joniškio rajono savivaldybės projektą.  

Renginio dalyviai turėjo Galimybių pasus.
 A. Kriščiūnienės informacija


Paskutinio redagavimo data: 2022-11-10