Apie mus

Naujienos

  2022-01-06



Startuoja akcija „Bibliotekų knygų Kalėdos“.

Gruodis – vienas laukiamiausių mėnesių, kai  Kalėdų laukimo ženklai tampa vis ryškesni: mieste nušvinta Kalėdų eglė, spindinčiomis girliandomis pasipuošia miesto erdvės ir namų kiemai,  nėriniuotais karpiniais sveikinasi įstaigų langai. Bibliotekų bendruomenei ir jos draugams šis laikotarpis tai – ir knygų Kalėdos.

Lietuvos bibliotekininkų draugija šiemet skelbia „Bibliotekų knygų Kalėdas“, kurių šūkis – Šventinis gerumas kartu su knyga. Ši akcija kviečia skaitytojus ir knygų bičiulius dovanoti ir dalintis knygomis.

Galima tik pasidžiaugti, kad kiekvienais metais bibliotekos lankytojai knygas dovanoja labai aktyviai, dažnai, dar net neprasidėjus akcijai. Tegul ir šis šventinis laikotarpis būna kupinas gerų  darbų – dovanokime vieni kitiems šventinį gerumą, prie jo pridėdami dar ir knygą.

Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus viešoji biblioteka šiemet taip pat prisideda prie šios akcijos ir kviečia padovanoti knygų bibliotekai. Dovanojamas knygas mielai priimsime bibliotekoje, taip pat jas galima palikti knygų grąžinimo dėžėje, esančioje prie Viešosios bibliotekos įėjimo. „Knygų Kalėdų“ akcija tęsis iki ateinančių metų sausio 6 dienos.

D. Valuckienės inf.
Paskutinio redagavimo data: 2021-12-03