Apie mus

Naujienos

  2022-01-06



Sausio 6 d. baigėsi „Bibliotekų knygų Kalėdų“ akcija.

Trys Karaliai paskelbė ne tik švenčių maratono, bet ir „Bibliotekų knygų Kalėdų“ akcijos pabaigą.

Akcija kvietė skaitytojus ir knygų bičiulius dovanoti ir dalintis knygomis. Šiais metais bibliotekos ir jos filialų lentynos praturtėjo 130 knygų.

Kiekviena padovanota knyga bibliotekai yra svarbi ir brangi, ypač kai jų kainos šiuo metu nėra labai mažos. Nors šiemet padovanota šiek tiek mažiau knygų nei pernai, tačiau jos tikrai suteiks daug skaitymo džiaugsmo skaitytojams.

Džiugu buvo sulaukti dovanų iš LR Seimo nario Liudo Jonaičio. Akcijos metu jis apsilankė bibliotekoje ir įteikė naujas knygas. Kaip ir kasmet, skaitytojus džiugins ir bibliotekos globėjos Sofijos Jonaitytės dovanotos knygos.

Net 7 naujas knygas bibliotekos Gaižaičių filialui padovanojo „Bibliotekų knygų Kalėdų“ rėmėjas UAB „Asseco Lietuva“. Ši įmonė nusprendė knygas dovanoti keletui gerai dirbančių, aktyvių mokyklų bibliotekų ir viešųjų bibliotekų filialų. Džiugu, kad tarp jų pateko ir Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Gaižaičių filialas.

Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus viešoji biblioteka dėkoja visiems bibliotekos draugams, kurie atėjo, domėjosi akcija, su šiluma ir gražiausiais linkėjimais dovanojo knygas.

D. Valuckienės inf.
Paskutinio redagavimo data: 2022-01-11