Apie mus

Naujienos

  2022-11-24



Vakaras, kupinas smagaus betarpiško bendravimo, improvizacijos, nuostabios lietuvių bei užsienio poetų poezijos, autorinių M. Valiuko dainų, paliesiantis kiekvieno širdį.

„Tik tau, tau vienam“ - interaktyvus poezijos ir muzikos vakaras, kurio metu aktorė Valda Bičkutė-Valiukienė bei poetas ir bardas Mindaugas Valiukas ne tik skaitys eiles ir muzikuos, bet ir padovanos dovaną KIEKVIENAM, atėjusiam į renginį (dainą arba eilėraštį).

Vilniaus mažojo teatro aktorė Valda Bičkutė iš naujo atranda pamirštą skaitomąjį teatrą. Prieš keletą metų pasirodę jos literatūriniai etiudai pagal Stefano Zweigo noveles „24 valandos iš moters gyvenimo“ pilnų salių žiūrovų sulaukia ir šiandien. 

Mindaugas Valiukas – poetas, prozininkas, dramaturgas. 1994 m., baigęs Joniškio vidurinę mokyklą (Molėtų r.), įstojo į Klaipėdos universitetą studijuoti lietuvių filologijos ir režisūros. Išleido eilėraščių knygą „Mėnulio keramika“. 1999 m. už ją pelnė Zigmo Gaidamavičiaus-Gėlės premiją už geriausią metų debiutą. 2003 m. išleido eilėraščių knygą „Vogta vinis“. 2006 m. – eilėraščių knygą „Dambrelis“, pjesių knygą „Kreatyvo mirtis“.

MALONIAI KVIEČIAME DALYVAUTI!

Bibliotekos inf. ir nuotr.



Paskutinio redagavimo data: 2022-11-08