Renginiai

Įvykę renginiai

  2022-11-29



Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka 2022 m. vykdė Lietuvos kultūros tarybos ir Šiaulių miesto savivaldybės finansuotą projektą „Interaktyvus edukacinis ugdymas: Supergalių Komiksiada“, kurio partnerė buvo ir Joniškio Jono Avyžiaus viešoji biblioteka.

Projektas pagrįstas interaktyviomis priemonėmis vaikams ir tėvams, skirtas ugdyti kultūrinį sąmoningumą, gerinti kultūrines ir menines žinias, kūrybiškumą.

Įgyvendinant projektą pagrindinis uždavinys buvo sukurti interaktyvų komiksų žaidimą „Komiksiada“. Žaidimas sukurtas pagal keturias supergalias – Superatmintis, Supergreitis, Superrega, Superprotas. Žaidimo personažai sukurti pagal konkurso „Sukurk Komiksiados superherojų“ laimėtojų piešinius. Superprotas – Aurimo Arlausko piešinys, Superatmintis – Dominyko Perskaudos, Supergreičio personažo prototipu tapo Kristinos Milanovičiūtės piešinio herojus, o Superrega – Elzės Vasilenko piešinys. Žaidimas leidžia pasijusti tikru superherojumi ir išbandyti savo jėgas įvairiose užduotyse!

Kviečiame išmėginti savo jėgas žaidime: www.komiksiada.lt

 

Komiksiada – tai supergalių žaidynės visai šeimai. Leiskimės į naują nuotykį kartu!

 

 

 

Šiaulių miesto savivaldybės viešosios bibliotekos ir Joniškio Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos informacija

Paskutinio redagavimo data: 2022-11-29