Duomenų bazės

Būk ištverminga ir veikli. Viltis ir humoras iš mano rimtai ydingo gyvenimo

KUZMIČ, Kristina

Ši knyga „Būk ištverminga ir veikli. Viltis ir humoras iš mano rimtai ydingo gyvenimo“ – tai įkvepianti vienos moters gyvenimo istorija, atskleidžianti vaikų auklėjimo komediją iš pačios nuostabiausios pusės. Istorija moters, į šiukšlyną išmetusios nerealias, pasakiškas svajones ir įsimylėjusios savo neprognozuojamą, chaotišką, netobulą gyvenimą.

Kristina Kuzmič išgarsėjo socialinėje žiniasklaidoje plačiai pasklidusiais savo vaizdo įrašais, kuriuose motinoms kalba tiesiai iš motinystės apkasų. Šioje knygoje ji dalinasi patirtimi apie savęs priėmimą, savikliovą ir džiaugsmą. Daro tai paprastai, juokingai ir patraukliai. Pasakoja, kaip visiškas skurdas ir neviltis paskatino imti pasitikėti savimi ir dėkoti gyvenimui. Atvirauja apie protą nušvietusią sunkiai įgytą išmintį, kai gyvenime nuolat per žingsnį atsilikdavo – tiek ką tik atvykusi į Ameriką ir mokydamasi mokykloje, tiek staiga likusi vieniša motina su dviem vaikais ant rankų, tiek antrą kartą ištekėjusi ir žongliruojanti tarp dviejų paauglių ir bamblio, tiek netikėtai atkreipusi Opros Vinfri dėmesį. Knygoje „Būk ištverminga ir veikli. Viltis ir humoras iš mano rimtai ydingo gyvenimo“ sudėtos mintys skatina kiekvieną motiną patikėti, jog ji ne tik puikiai laikosi, bet ir prireikus gali rasti pagalbininkų. Sąmoju trykštanti knyga taip įtraukia, kaip ilgas kavos gėrimas su geriausia drauge, arba suteikia energijos neužmigti ilgą vienuolika valandų trunkančią naktį.

Kristina Kuzmič gimė Kroatijoje. Ji yra pasaulinio garso kalbėtoja, žinoma dėl savo unikalių įžvalgų šeimos reikaluose ir humoro jausmo. Šiuo metu drauge su vyru gyvena Pietų Kalifornijoje, o jos svarbiausia, daugiausia pasitenkinimo teikianti ir labiausiai alinanti veikla yra būti sanitarine inžiniere, virėja, vairuotoja ir konfliktų sprendimo guru trims (dažniausiai patenkintiems) klientams ‒ savo vaikams.

Paskutinio redagavimo data: 2023-05-08