Renginiai

Įvykę renginiai

  2015-06-11



Birželio 9 d. Viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus darbuotojos Violeta ir Dovilė lankėsi Mato Slančiausko progimnazijoje veikiančioje vaikų dieninėje vasaros stovykloje.

   Birželio 9 d. Viešosios bibliotekos  Vaikų literatūros skyriaus darbuotojos Violeta ir  Dovilė lankėsi Mato Slančiausko progimnazijoje veikiančioje vaikų dieninėje vasaros stovykloje.  
    Bibliotekininkės smalsiems stovyklautojams pristatė naujausias vaikiškas knygas.  Dar spaustuvės dažais kvepiančios knygelės traukė akį ir žavėjo ne tik vaikus, bet ir mokytojus. Po knygų pristatymo vyko žaidimas „Pasakų kovos“. Vaikai pasiskirstė į keturias komandas: „Pieštukų“, „Drožtukų“, „Liniuočių“ ir „Trintukų“. Vaikų literatūros skyriaus vedėja Dovilė buvo parengusi daugybę klausimų skaidrėse su galimų atsakymų variantais. Atsakinėdami į klausimus vaikai galėjo parodyti savo žinias iš vaikų literatūros, pamankštinti protą, sužinoti ar tiesiog linksmai ir naudingai praleisti laiką. Daugiausia taškų surinko ir „Pasakų kovas“ laimėjo „Pieštukų“ komanda. Po kovų buvo žaidžiamas dar vienas linksmas žaidimas, į kurį mielai įsijungė ir mokytojos. Reikėjo atspėti, koks pasakos personažas slepiasi ant nugaros. Visi stovyklautojai ir žaidimų dalyviai apdovanoti prizais.                                                                                    
   Dovilė Kurlienė
Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09