Renginiai

Dalyvauta Europos judriosios savaitės renginiuose

  2015-09-23



Įsijungdama į šių metų Europos judriosios savaitės (rugsėjo 16–22 d.) renginius, Jono Avyžiaus viešoji biblioteka kartu su Joniškio visuomenės sveikatos biuru rugsėjo 22 d. surengė sveikatos žinių kelionę (žygį dviračiais) į Daunoravos kaimo bendruomenę. Į žygį dviračiais iš Joniškio įsijungė būrys miestelėnų, vienas entuziastas atvyko net iš Šiaulių.

    Įsijungdama į šių metų Europos  judriosios savaitės (rugsėjo 16–22 d.) renginius, Jono Avyžiaus viešoji  biblioteka  kartu su Joniškio visuomenės sveikatos biuru rugsėjo 22 d. surengė sveikatos žinių kelionę (žygį dviračiais) į Daunoravos kaimo bendruomenę. Į žygį dviračiais iš Joniškio įsijungė būrys miestelėnų, vienas entuziastas atvyko net iš Šiaulių.
  Daunoravos bendruomenės namuose dviratininkų ir sveikatos specialistų laukė būrelis daunoraviškių. Visuomenės sveikatos biuro specialistės visiems padalijo  informacines sveikatos atmintines, norintiems išmatavo kūno masės indeksą, pristatė ir dalijo  žingsniamačius. Kiemelyje prie bendruomenės namų Visuomenės sveikatos biuro  specialistė Monika Vilkaitė  supažindino su šiaurietiškojo ėjimo metodika ir nauda. 
  Viešosios bibliotekos direktorės pavaduotoja Violeta Vilčiauskienė ir Visuomenės sveikatos biuro direktorė Lina Martinaitienė padėkojo dviratininkams bei  renginio dalyviams  ir padovanojo visiems po Lietuvos aplinkos  ministerijos suvenyrą ir pirmosios pagalbos vaistinėlę. 
   Pabendravę ir pasivaišinę Daunoravos filialo bibliotekininkės Aistės Paulauskienės  sveikuoliškomis arbatomis, rudens vaisiais su gera nuotaika, įveikę 24 km maršrutą,  žygio dalyviai sugrįžo į Joniškį.

                                                                                       Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos informacija

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09