Renginiai

Profesinė išvyka į apskrities viešąją biblioteką

  2015-10-01



Rugsėjo 30-osios popietę grupė Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos ir filialų darbuotojų dalyvavo profesinėje išvykoje į renovuotą Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešąją biblioteką, kuri yra ir regiono bibliotekų metodikos centras.

   Rugsėjo 30-osios popietę  grupė Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos ir filialų darbuotojų dalyvavo profesinėje išvykoje į renovuotą Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešąją biblioteką, kuri yra ir regiono bibliotekų metodikos centras.
  Lankydamiesi  moderniai rekonstruotoje bibliotekoje susipažinome su bibliotekos skyriais, naujomis veiklomis,   kūrybinėmis idėjomis ir  įdomiais užsiėmimais, kurie organizuojami miesto bendruomenei, įvairiais kultūriniais ir kvalifikacijos kėlimo projektais. Ekskursiją  po biblioteką vedė P.Višinskio viešosios bibliotekos Abonemento skyriaus vedėja Inga Liekmanienė. 
    Žinodami Šiaulių „Rūtos“ fabriko  Šokolado muziejaus edukacinę  partnerystę su bibliotekomis, vakarop dalyvavome šio  muziejaus edukacinėje programoje „Truputis šokolado istorijos“.

                                                                                       V.Vilčiauskienė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09