Renginiai

Įvykę renginiai

  2015-10-07



Spalio 5–osios rytą į Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Bariūnų filialą susirinko Bariūnų vaikų darželio vaikai į rytmetį „Gamta ir joje gyvenanti gyvybė“ Pasaulinei gyvūnijos dienai paminėti.

    Spalio 5–osios  rytą į Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Bariūnų filialą susirinko Bariūnų vaikų darželio vaikai į rytmetį „Gamta ir joje gyvenanti gyvybė“ Pasaulinei gyvūnijos dienai paminėti.
    Bibliotekoje skambėjo paukštelių čiulbėjimas, šaltinėlio čiurlenimas, tvyrojo rudeniškos spalvos. Bibliotekininkė vaikams užminė keletą mįslių apie įvairius gyvūnus ir vabaliukus. Vaikai pasakojo, kokių naminių gyvūnėlių ir gyvulėlių turi,  kokių gyvų padarėlių galima sutikti miške. 
    Vaikams ir jų tėveliams buvo užduoti namų darbai. Jiems reikėjo nupiešti vaiko rankytę ir ją išmarginti kaip žuvytę.  Bibliotekininkė nupiešė ir įvairiomis priemonėmis dekoravo popierinį akvariumą, kurį  vaikučiai  apklijavo savo rankučių formelėmis, pripiešdami  burnytes ir uodegytes. Taip  akvariume  „apsigyveno“  įvairiaspalvės žuvytės, o vaikučiai joms davė  net  vardus.  

                                                                                        Erika Rašimienė
                                                                      Bariūnų filialo vyr. bibliotekininkė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09