Apie mus

Naujienos

  2015-12-10



Lapkričio 6 d. per Jono Avyžiaus viešojoje bibliotekoje surengtą „Pyragų dieną“ surinktos lėšos buvo panaudotos vienai vaiko svajonei išpildyti.

   Lapkričio 6 d. per Jono Avyžiaus viešojoje  bibliotekoje surengtą  „Pyragų dieną“  surinktos lėšos buvo panaudotos vienai vaiko svajonei išpildyti.
   Svajonę bibliotekos darbuotojos pasitarusios išrinko iš internetinio puslapio www.vaikusvajones.lt. Susisiekus su  socialine darbuotoja iš Skaistgirio seniūnijos, ji  papasakojo, kad tai vienuolikmečio  Daumanto iš Alsių kaimo svajonė.        
    Tad gruodžio 9-osios  popietę bibliotekos direktorė Jovita Šimkevičiūtė su vyriausiaja bibliotekininke Ieva nešinos Daumanto svajonių dovana „Monopoliu“, knygele bei saldainių maišeliu aplankė berniuką ir įteikė jam jo svajonę. Vaikas jautėsi nedrąsiai ir nebuvo kalbus, tačiau jo spindinčios akys išdavė, kad tai tikrai ta dovana, kurios jis troško. Palinkėję vieni kitiems gražių švenčių atsisveikinome supratę, kad reikia nedaug – tik parodyto dėmesio, gražaus žodžio ir geros nuotaikos.

                                                                   Ieva Lipskienė
Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos vyriausioji bibliotekininkė projektinei ir edukacinei veiklai

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09