Apie mus

Padėkos vakaras Maldenių bibliotekoje

  2015-12-22



Gruodžio 19-osios popietę Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Maldenių filialas pakvietė savo skaitytojus, bičiulius, pagalbininkus į padėkos vakarą „Po balto angelo sparnais“.

   Gruodžio 19-osios  popietę Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Maldenių filialas  pakvietė savo skaitytojus, bičiulius, pagalbininkus į padėkos vakarą „Po balto angelo sparnais“.
    Bibliotekos lėlių teatriuko „Padaužiukai“ artistai suvaidino naują spektakliuką „Žiemos dovanos“.  Kalėdines dainas atliko Šiaulių Sauliaus Sondeckio menų gimnazijos moksleivė,  maldenietė Kornelija Taunytė,  smuiku griežė Vesta Spulginaitė. Į bibliotekos bičiulių širdis prabilta eilėmis apie Kalėdas, prisiminti Kūčių papročiai, mintos mįslės, rašyti palinkėjimai. 
    Bibliotekininkė padėkojo ir įteikė atminimo dovanėles visus metus prisidėjusiems prie bibliotekos veiklos: jauniesiems bibliotekos artistams Auksei Baltulytei, Agnei Ainytei, Karolinai Remeikytei ir jos broliui Modestui, Kamilei ir Lukui Vainauskams, Vestai Spulginaitei, Jonui Rudnickui ir jo sesutei Ugnei, Stanislavai Mundrienei, Aelitai Brazauskienei, Irenai Aukselienei, taip pat   visiems, padėjusiems  papuošti biblioteką rankų darbo kalėdiniais žaisliukais.
    Renginį rėmė  J. Avyžiaus viešoji biblioteka ir Žilvinas Adomaitis.
                                                                                                               
Lionė Adomaitienė
                                                                                                 Maldenių filialo vyr. bibliotekininkė
Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09