Renginiai

Edukaciniai užsiėmimai Kepalių bibliotekoje

  2016-02-23



Vasario 4 ir 18 d. Kepalių filiale kaimo bendruomenei surengti edukaciniai užsiėmimai, kuriuos vedė Joniškio visuomenės sveikatos biuro darbuotojos Lina Martinaitienė ir Laima Virbičinskienė.

   Vasario  4 ir 18 d.   Kepalių filiale kaimo bendruomenei   surengti edukaciniai užsiėmimai, kuriuos vedė Joniškio  visuomenės sveikatos biuro darbuotojos Lina Martinaitienė  ir  Laima Virbičinskienė.
    Užsiėmime  „Dailės terapija – raktas į save“ biuro darbuotojos papasakojo apie įvairius atsipalaidavimo būdus ir pasiūlė išbandyti vieną iš jų  –   fraktalų piešimą. Paaiškinusios, kaip piešiami fraktalai,   pasiūlė į renginį atėjusioms moterims pabandyti pačioms, o po to supažindino, ką reiškia vienos ar kitos spalvos, piešinio forma ir davė namų užduotį – iki kito susitikimo nuspalvinti po mandalą.
     Antrojo užsiėmimo tema buvo „Mitybos ir gyvensenos poveikis nervų sistemai“. Į renginį atėjusios moterys sužinojo, kaip veikia centrinė nervų sistema, kokie užsiėmimai padeda ją lavinti, kurie maisto produktai ją palankiai veikia. Atsipalaidavimui buvo daromos parafino vonelės ir testai. Po tokių užsiėmimų moteriškės išėjo atsigavusios ir pailsėjusios. Kaimo moterys  dėkingos visuomenės sveikatos specialistėms už įdomius užsiėmimus ir laukia naujų. 
                                                                  
Rita Blavaščiūnienė
                                                      Kepalių filialo vyr. bibliotekininkė
Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09