Renginiai

Įvykę renginiai

  2016-03-14



Kovo 8 – ąją Tarptautinės moters dienos proga Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Stungių filiale surengta popietė „Moteris knygoje ir gyvenime“.

    Kovo 8 – ąją  Tarptautinės  moters dienos proga  Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Stungių filiale surengta  popietė „Moteris knygoje ir gyvenime“.
   Šventinę popietę kraštiečio Juozo Gedžiaus eilėmis  pradėjo bibliotekininkė Diana Kidelienė. Popietėje dalyvavusios J. Avyžiaus viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo skyriaus darbuotojos  Eglė Šukienė ir Rita Brazauskienė  pristatė tarp skaitytojų populiarias knygas apie moters gyvenimo tarpsnius, brandą, padedančias atidžiau pažvelgti į save, geriau suprasti kitus.  Bibliotekininkės stungietėms kalbėjo apie knygas:  Editos Čekuolienės  „Flirtas su rudeniu“, „Psichologijos žiupsnis ant kasdienybės“, Rūtos Vanagaitės  „Ne bobų vasara“, „Elegancijos gidas“  ir kitas. Smagią nuotaiką moterims sukūrė Rita, atlikdama   psichologinius  testus apie laimingą santuoką, kartu pasidalydama ir  savo gyvenimiška patirtimi bei  įžvalgomis. Renginyje buvo kalbama apie sveiką gyvenseną, grožį, skaitomos žymių žmonių mintys apie moteris, knygų teikiamą naudą ir skaitymo malonumą. 
  Susirinkusias moteris maloniai nustebino Joniškio rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktorė Lina Martinaitienė ir specialistė Laima Virbičianskienė,  padovanojusios moterims   grožio procedūrą – parafino vonelę rankoms.

                                    Diana Kidelienė
                  Stungių filialo vyresn. bibliotekininkė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09