Apie mus

Naujienos

  2016-03-15



Kovo 10 d. Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Jurdaičių filialas pakvietė kaimo gyventojus į muzikinę popietę „Lietuva – akmuo prie slenksčio seno...“, skirtą Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.

    Kovo 10 d. Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Jurdaičių filialas pakvietė kaimo gyventojus į  muzikinę popietę „Lietuva – akmuo prie slenksčio seno...“, skirtą Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.
     Renginys vyko bendruomenės salėje. 
    Šventinę popietę sveikinimu pradėjo bibliotekininkė ir bendruomenės pirmininkė Diana Užkuraitienė. Skambant gitaros akordams Gabrielė Razvickaitė skaitė B.Brazdžionio eilėraštį  „Lietuvos vardas“. Renginį dainomis pagyvino Jurdaičių socialinių globos namų dainininkai ir Maldenių folkloro ansamblis. Dainų ir posmų apie Lietuvą fone sukosi draugystės ratelis, šiltai pabendrauta prie arbatos puodelio. 
    Popietę užbaigė jaunimas, karaokė sudainavęs M. Mikutavičiaus dainą „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Visi kartu pamąstėme, kaip gera turėti gimtinę ir  žinoti, kad yra vieta, į kurią visada galima  sugrįžti iš bet kurio pasaulio kampelio. 

                         Diana Užkuraitienė
                  Jurdaičių filialo vyresn. bibliotekininkė
Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09