Apie mus

Pavasario renginiai Maldeniuose

  2016-04-07



Kasmet Maldenių filialo bibliotekininkė drauge su kultūros renginių organizatore Emilija Kvedariene Maldenių bendruomenės vaikučius pakviečia švęsti Velykėles.

  Kasmet Maldenių filialo bibliotekininkė drauge su kultūros renginių organizatore Emilija Kvedariene  Maldenių bendruomenės vaikučius pakviečia  švęsti  Velykėles.
    Šiemet  jos beveik  sutapo su balandžio 2 d. minima Tarptautine vaikų knygos diena. 
   Į simboliškai bibliotekoje įrengtą miško  mokyklėlę tądien rinkosi ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Jiems pamoką vedė mokytojos Meška (bibliotekininkė L. Adomaitienė) ir Lapė (renginių organizatorė E. Kvedarienė). Mokytojų padėjėja moksleivė A. Baltulytė vertino mokinių darbus. Trumpai buvo pristatyta Tarptautinės vaikų knygos dienos istorija. Miško mokyklėlės mokiniai parodė savo žinias protų mūšyje „Surask pasiklydusią knygą“, piešė literatūrinius veikėjus ant margučio šablonų, rideno margučius.
   Šventė baigėsi nominacijų įteikimu. Šauniausiai protų mūšyje pasirodžiusioms Agnei Ainytei, Karolinai Remeikytei ir Kamilei Vainauskaitei buvo įteiktos  „Gudriausios galvos“ nominacijos. „Apsukriausio“ bei „Šmaikščiausio“ vardai suteikti Jonui Rudnickui ir Justui Šidlauskui. Taip pat buvo išrinkti margučiai: stipriausias, madingiausias, draugiškiausias, kukliausias, o jų turėtojai  apdovanoti atminimo dovanėlėmis ir saldžiais prizais.

                                                                                           Lionė Adomaitienė
                                                                          Maldenių filialo vyr. bibliotekininkė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09