Renginiai

Įvykę renginiai

  2016-05-02



Balandžio 28 ir 29 dienomis, Nacionalinės bibliotekų savaitės metu, Joniškio Trečiojo amžiaus universiteto klausytojai pakviesti į paskaitą „Pasijusk išmanus“ Viešojoje bibliotekoje.

    Balandžio 28 ir 29 dienomis, Nacionalinės bibliotekų savaitės metu, Joniškio Trečiojo amžiaus universiteto klausytojai  pakviesti į paskaitą „Pasijusk išmanus“ Viešojoje bibliotekoje.
     Siekiant pristatyti ir viešinti bibliotekos paslaugas ir  naujoves, toks  renginys organizuojamas kasmet. 
    Buvo paruoštos ir dalyviams išdalytos skrajutės, reklamuojančios ir pristatančios Joniškio biblioteką, kaip patrauklią ir patogią vietą mokymuisi, darbui, savišvietai, poilsiui. Kaip ir visi skaitytojai, susitikimo dalyviai  pasidžiaugė naujomis  (mažesnėmis!) mokamų  paslaugų kainomis. Kadangi  kartojimas – mokslų motina, tad dalyviams dar kartą  priminta, kaip naudotis elektroniniu katalogu, kaip susirasti ir  užsisakyti norimą knygą, kaip ieškoti straipsnių, naudotis duomenų bazėmis.    
    Efektyvus bibliotekos informacijos resursų panaudojimas priklauso ne tik nuo bibliotekininkų, bet ir nuo vartotojų informacinių įgūdžių. Jų formavimas – svarbi bibliotekos veiklos sritis. Biblioteka dėkoja Joniškio Trečiojo amžiaus universiteto klausytojams ir jų kuratorei už kasmetį apsilankymą ir bendradarbiavimą.

                                                                               

Vijoleta Kuprevičienė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09