Renginiai

Įvykę renginiai

  2016-06-06



Gegužės 31-osios rytą grupelė Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos ir filialų darbuotojų dalyvavo metodinėje išvykoje į Latvijos Duobelės miesto centrinę biblioteką.

  Gegužės 31-osios rytą grupelė Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos ir filialų darbuotojų dalyvavo metodinėje išvykoje į Latvijos Duobelės miesto centrinę biblioteką. Lankydamiesi moderniai renovuotoje bibliotekoje susipažinome su jos skyriais, naujomis veiklomis, kūrybinėmis idėjomis ir įdomiais užsiėmimais, kurie organizuojami miesto bendruomenei; įvairiais kultūriniais ir kvalifikacijos kėlimo projektais.
    Joniškio bibliotekininkes sužavėjo bibliotekoje įrengta terasa, jauki virtuvėlė darbuotojams. Ekskursiją po biblioteką vedė Duobelės viešosios bibliotekos Abonemento skyriaus vedėja Klāra Meņģele. Tikimės, kad užsimezgusi draugystė su Latvijos biblioteka ir toliau tęsis bendrais projektais, veiklomis.
   K. Menģele mums patarė apsilankyti ir P. Upyčio muziejuje Duobelėje. P. Upytis – sodininkas ir selekcininkas, prie savo dvaro auginęs ir veisęs alyvas, domėjęsis fotografija, muzika bei literatūra.
                                                                                                                           

 Ieva Lipskienė
                                                                                                                    VB vyriaus. bibliotekininkė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09