Renginiai

Įvykę renginiai

  2016-07-01



Birželio 29 d. Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Stungių filialas įsijungė į akciją „Vasara su knyga“, Daukšių knygų išdavimo punkte surengęs popietę „Žvilgsnis pro vaikystės langą“.

   Birželio 29 d. Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Stungių filialas įsijungė į akciją „Vasara su knyga“, Daukšių knygų išdavimo punkte surengęs popietę „Žvilgsnis pro vaikystės langą“. Drauge pasidžiaugti vasara atvyko maldeniškiai – Maldenių filialo lėlių teatras „Padaužiukai“ su savo vadove Maldenių filialo bibliotekininke Lione Adomaitiene.
   Susirinkusiems vaikučiams, močiutėms, tėveliams artistai parodė spektakliuką – A. Kairaitienės eiliuotą pasaką „Pamoka nebloga“. 
   Po spektaklio renginio dalyvių laukė įvairios užduotys ir žaidimai – „Šokis su kepure“, „Diskoteka“, „Pasakyk vasarai linkėjimą“, „Kas slepiasi po gaubtu?“, buvo sprendžiami rebusai ir menamos mįslės.
   Renginio pabaigoje vaikai pakviesti ieškoti paslėpto saldaus „lobio“, kurį suradę vaišinosi saldumynais, braškėmis, o patys sumaniausi apdovanoti prizais.

                                                                  Diana Kidelienė

Stungių filialo vyr. bibliotekininkė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09