Apie mus

Naujienos

  2016-07-12



Saulėtą liepos 12 –osios vidudienį į Žagarės biblioteką rinkosi jaunieji žagariečiai. Į svečius atvyko Maldenių filialo lėlių teatras „Padaužiukai“ su spektakliuku pagal A. Kairaitienės pasaką „Pamoka nebloga“.

    Saulėtą liepos 12 –osios vidudienį  į Žagarės biblioteką rinkosi jaunieji žagariečiai. Į svečius atvyko Maldenių filialo lėlių teatras  „Padaužiukai“ su spektakliuku  pagal A. Kairaitienės pasaką „Pamoka nebloga“.
    Po spektaklio Maldenių filialo bibliotekininkė Lionė Adomaitienė papasakojo apie savo gamintas lėles, leido žiūrovams su jomis pažaisti. Visi norintys galėjo pabandyti ir patys pasidaryti po lėlytę ... iš kojinių.  Renginio dalyviai su malonumu kibo į darbą — vieni kirpo, kiti siuvo, treti klijavo. Vaikai pasidarė katę, klouną, pelę, gėlytę ir gautu rezultatu džiaugėsi visi.  
    Renginyje dalyvavusi  Joniškio Algimanto Raudonikio meno mokyklos Žagarės filialo Vaikų ir jaunimo lėlių teatro „Žagarės Vyšniukas“ vadovė Orinta Orlickienė pagyrė L.  Adomaitienės darbą, įdėtas pastangas ir  pakvietė „Padaužiukų“ teatrą dalyvauti Žagarėje vyksiančiuose kasmetiniuose teatrų festivaliuose. 
    Renginio metu pasveikinta  bibliotekos skaitytoja Vestina Mereckytė, pirmoji įveikusi skaitymo „Vasara su knyga“ iššūkį. Mergaitei įteikta dovanėlė – skaitymo pagalvėlė  kuprinėlė.

                                                                                    Aušra Jonuitytė ir Vitalija Kurauskienė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09