Renginiai

Įvykę renginiai

  2016-09-23



Rugsėjo 22 d. Žagarės socialinių paslaugų centras organizavo tradicinę floristinių kilimų kūrimo šventę.

    Rugsėjo 22 d. Žagarės socialinių paslaugų centras organizavo tradicinę floristinių kilimų kūrimo šventę.
   Šventės organizatorės Romos Stankienės iniciatyva šių metų renginys skirtas Bibliotekų metams ir pavadintas ,,Ten, kur plaukia minties laivai“. 
    Į renginį  pakviestos Žagarės seniūnijos įstaigos, nevyriausybinės organizacijos,  kaimų bendruomenės. Pirmą kartą tokioje šventėje dalyvavo ir Žagarės miesto bibliotekos darbuotojos, į talką pasikvietusios  Viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vedėją Dovilę Kurlienę, Bariūnų filialo vyr. bibliotekininkę Eriką Vasiliauskaitę - Rašimienę ir Skaistgirio filialo vyr. bibliotekininkę Jolantą Jatulienę. Iš anksto pasitarusios, kokią kompoziciją kurs, bibliotekininkės Žagarės skvere ėmėsi darbo. Prisirinkusios įvairių spalvų, formų, rūšių augalų per duotą laiką sukūrė floristinį kilimą, kuriame atsispindėjo   projekto „Bibliotekos pažangai“ logotipas –įvairiaspalvė gėlė. Daugelis  renginio dalyvių bibliotekininkių kilimą vertino kaip  gražiausią, spalvingiausią ir iš įvairiausių medžiagų sukurtą kompoziciją. 
   Už dalyvavimą šventėje bibliotekininkių komanda apdovanota  padėkos raštu  ir Žagarės socialinių paslaugų centro auklėtinių padarytu mokslo ir išminties simboliu – pelėdžiuku.

                                                Žagarės miesto bibliotekos informacija

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09