Renginiai

Svečiuose pas socialinius darbuotojus

  2016-09-28



Rugsėjo 27 – ąją minima Lietuvos socialinių darbuotojų diena.

    Rugsėjo 27 – ąją minima Lietuvos socialinių darbuotojų diena.
  Ta proga Žagarės miesto bibliotekos vedėja Aušra Jonuitytė nuėjo pasveikinti Žagarės socialinių paslaugų centro darbuotojų ir pristatyti naujų bibliotekos knygų bei periodinių leidinių. Centro darbuotojai su savo auklėtiniais ir ugdytiniais lankosi bibliotekos renginiuose, patys kviečiasi bibliotekos darbuotojas į savo šventes, bibliotekoje eksponuojami centro auklėtinių darbeliai.
    Bibliotekos vedėja pristatė lietuvių ir užsienio rašytojų naujausias knygas. Vieniems buvo įdomūs detektyvai, kitiems – gyvenimiškos istorijos. Moterims labai patiko knygos apie augalus, rankdarbius. Buvo pristatytos knygos apie vaikų auklėjimą, ugdymą, užimtumą. Socialiniams darbuotojams pasiūlytos pavartyti ir B. Ferrero knygelės. Šie trumpi pasakojimai sielai ne vienam sukėlė įvairių apmąstymų. 
Daugiausia džiugių emocijų visiems sukėlė bibliotekos naujiena – papildytos realybės knyga „Pasaulio pasakos”. Tai ideali lavinimo priemonė šiuolaikiniams vaikams. Knygoje suderinta pasakos ir šiuolaikinės technologijos, todėl  ji  žavi ne tik vaikus, bet ir suaugusius. Į knygą nukreipus mobilųjį įrenginį galima stebėti, kaip atgyja pasakų veikėjai. 
     Socialiniai darbuotojai buvo pakviesti apsilankyti bibliotekoje su auklėtiniais ir susipažinti su šiuo metu bibliotekoje esančia naujiena – šviečiančiais molbertais.  


                                                                       Aušra Jonuitytė
                                                                   Žagarės filialo vedėja

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09