Apie mus

Naujienos

  2016-12-20



Gruodžio 19 d. bibliotekos darbuotojos Ieva Lipskienė, Dovilė Kurlienė ir Dalia Norvaišienė dalyvavo „Kalėdiniame prekymetyje“ ir kvietė prekymečio

   Gruodžio 19 d. bibliotekos darbuotojos Ieva Lipskienė, Dovilė Kurlienė ir Dalia Norvaišienė dalyvavo „Kalėdiniame prekymetyje“ ir kvietė prekymečio dalyvius prisidėti prie „Knygų Kalėdų“ akcijos: įsigyti bibliotekininkių gamintą atviruką ar knygų skirtuką su užrašyta sentencija. Mugės lankytojai džiaugėsi tokia iniciatyva, kai galėjo ne tik prisidėti prie naujų knygų pirkimo bibliotekai, bet ir rinkosi atvirukus ir skirtukus tiek sau, tiek kalėdinėms dovanėlėms. Prie akcijos prisidėjo ir Seimo narys Vitalijus Gailius. Surinktos lėšos bus panaudotos naujos knygoms pirkti. Dėkojame!
   Jau šeštus metus vykstanti akcija „Knygų Kalėdos“, kurią globoja LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė, kviečia žmones padovanoti naujų knygų bibliotekoms. Akcija tapo visuotiniu, knygų bičiulius visoje šalyje sutelkiančiu judėjimu, kuriame dalyvauja 1270 viešųjų bibliotekų ir 1500 mokyklų bibliotekų. Knygas tradiciškai dovanojo šalies gyventojai, bendruomenės, verslo ir visuomeninės organizacijos, leidėjai ir rašytojai, užsienio šalių ambasados.
Akcija šiais metais vyks iki sausio 6 dienos.

Ieva Lipskienė
Vyriausioji bibliotekininkė

Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09