Apie mus

Naujienos

  2017-01-09



Gruodžio 30 d. popietę Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus VB Maldenių filialas savo skaitytojus ir bičiulius pakvietė į naujametinį padėkos

   Gruodžio 30 d. popietę Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus VB Maldenių filialas savo skaitytojus ir bičiulius pakvietė į naujametinį padėkos vakarą „Te sieloje gerumo gėlės skleidžias“. Tai jau tampa gražia tradicija – prieš Naujuosius metus biblioteka apžvelgia savo darbus ir dėkoja visiems už bendrą veiklą, gražius renginius, palaikymą, buvimą kartu.
   Į renginį atvyko kolegė iš Stungių bibliotekos Diana Kidelienė su savo jaunosiomis skaitytojomis. Susirinkusiems dainavo Šiaulių Sauliaus Sondeckio menų gimnazijos moksleivė Kornelija Taunytė ir joniškietis Kauno technologijos universiteto studentas Kornelijus Kievišas. Naujai paruoštą pasaką „Tinginys Jonas“ vaidino bibliotekos lėlių teatriuko „Padaužiukai“ artistės Danutė Aukselienė su dukra Erlanda, Auksė Baltulytė, Agnė Ainytė ir Karolina Remeikytė. Buvo padėkota bibliotekos bičiulėms Stanislavai Mundrienei, Danutei Aukselienei, ilgamečiams bibliotekos lėlių teatriuko artistams, bibliotekininkei Dianai ir kt. Svečiai iš Stungių ne tik šoko, bet ir pravedė smagią šventinę viktoriną.
   Renginį parėmė Renata Mundrytė, Žilvinas Adomaitis ir UAB „Blikas“.

 

Maldenių filialo vyr. bibliotekininkė Lionė Adomaitienė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09