Renginiai

Įvykę renginiai

  2017-01-18



Sausio 17-ąją dieną Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Stupurų filialo bibliotekininkė Vita Jašinskienė sukvietė mažuosius knygos mylėtojus į kūrybinę popietę ant sniego.

   Sausio 17-ąją dieną Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Stupurų filialo bibliotekininkė Vita Jašinskienė sukvietė mažuosius knygos mylėtojus į kūrybinę popietę ant sniego. Vaikai į renginį vedėsi ne tik savo draugus, bet ir tėvelius.
   Stupurų kaimo bendruomenės pirmininkės L. Vyšniauskaitės šeima į Sniego šventę atvyko rogutėmis. Renginio dalyviai džiaugėsi baltu bibliotekos kiemu, kuriame susiradę jiems mielą ir patogią kertelę lipdė sniego knygas. Vaikai juokavo, kad ne tik popierinės knygos yra įvairios, skirtingos savo dydžiu ir forma atrodo ir sniego knygos. Vėliau mažieji knygos mylėtojai į savo baltas knygas akvarele rašė tekstus, piešė. Kai kurie vaikai demonstravo išradingumą ir savo knygas puošė medžių šakelėmis. 
   „Prirašę“ savo sniego knygas ir pasidžiaugę lauke smagiai praleistu laiku renginio dalyviai skubėjo į biblioteką. Jau popierinių knygų apsuptyje visi šildėsi, vaišinosi karštu šokoladu ir Stupurų kaimo bendruomenės pirmininkės keptu pyragu bei dalinosi savo įspūdžiais.

 

Vita Jašinskienė
Stupurų filialio vyr. bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09