Renginiai

Įvykę renginiai

  2017-02-10



Lietuvos valstybės atkūrimo dieną – Vasario 16-ąją Skaistgirio biblioteka minėjo kartu su gerais draugais ir partneriais Skaistgirio gimnazijos mokinukais.

  Lietuvos valstybės atkūrimo dieną – Vasario 16-ąją Skaistgirio biblioteka minėjo kartu su gerais draugais ir partneriais Skaistgirio gimnazijos mokinukais. Pirmokėlius ir priešmokyklinio ugdymo grupės vaikučius į rytmetį atlydėjo mokytojos Edita Burbienė ir Orenta Ramukevičienė. Praeivių dėmesį traukė šventiškai vėliavėlėmis ir tautinėmis juostelėmis pasipuošusi eisena.
   Rytmetys prasidėjo priešmokyklinio ugdymo grupės auklėtinės Rugilės Vaitkutės deklamuojamu L. Žitkevičiaus eilėraštuku „Lėlytė“ . Pirmokai dainuodami Deivio Norvilo dainą „Lietuva“ rankose laikė gražiausius savo piešinius apie meilę gimtinei. Bibliotekininkė mažiesiems bičiuliams priminė pagrindinius mūsų tautos simbolius, jų reikšmę. Antroje rytmečio dalyje vyko edukaciniai užsiėmimai. Vaikai skirstėsi į grupeles ir vykdė praktines užduotėles. Kol vieni spalvino bibliotekininkės paruoštus lankstinukus su tautos simboliais, kiti kruopščiai kūrė trispalvę iš drugelių. Dar kiti žaidė žaidimą, kuris reikalavo susitelkimo, dėmesio, vienybės. Šio rytmečio šurmulys ir gera nuotaika išliks prisiminimuose, su meile ir kruopštumu sukurta drugelių trispalvė džiugins bibliotekos lankytojus.

 

Vyr. bibliotekininkė J. Jatulienė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09