Apie mus

Naujienos

  2017-06-05



Birželio 5 d. Vaikų literatūros skyriaus darbuotojos lankėsi Dieninėje vaikų vasaros stovykloje „Smagumėlis“, kuri vyko Mato Slančiausko progimnazijoje.

   Birželio 5 d. Vaikų literatūros skyriaus darbuotojos lankėsi Dieninėje vaikų vasaros stovykloje „Smagumėlis“, kuri vyko Mato Slančiausko progimnazijoje. Bibliotekininkė Violeta stovyklautojams pristatė pačias naujausias knygas. Naujos knygos visuomet sulaukia didelio vaikų ir mokytojų susidomėjimo.
   Labiausiai visi žavėjosi, žinoma, knygomis su papildyta realybe. Tai tokios knygos, į kurių puslapius nukreipus mobilųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį atgyja paveikslėliai – pagrindiniai knygos herojai. Po pristatymo vaikai mielai vartė knygas. O po trumpos pertraukėlės buvo žaidžiamas literatūrinis žaidimas „Jono Avyžiaus vaikų pasaulis“. Žaidimo metu mokytojos su nostalgija prisiminė vaikystėje skaitytas knygas, o vaikai sužinojo daug naujų dalykų. Visiems žaidėjams bibliotekininkės dovanojo prizus-siurprizus, o pačios bibliotekininkės gavo ryškiaspalvius bijūnus.

 

Dovilė Kurlienė
Vaikų literatūros skyriaus vedėja



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09