Renginiai

Dalyvavome „Knygų mugėje po atviru dangumi“ Šiauliuose

  2017-06-08



Birželio 8 d. Viešosios bibliotekos darbuotojos Ieva Lipskienė, Dovilė Kurlienė ir Violeta Katinienė dalyvavo Šiaulių miesto savivaldybės organizuotoje Knygų mugėje.

   Birželio 8 d. Viešosios bibliotekos darbuotojos Ieva Lipskienė, Dovilė Kurlienė ir Violeta Katinienė dalyvavo Šiaulių miesto savivaldybės organizuotoje Knygų mugėje. Čia „Smalsiųjų išradingųjų erdvėje“ buvo pristatyta edukacija „Piešimas ant marškinėlių“ tema „Nusipiešk savo svajonių marškinėlius vasarai“, o neatsinešę marškinėlių galėjo išsirinkti ir nusispalvinti mandalas.
   Knygų mugėje dalyvavo ir Šiaulių rajono savivaldybės viešoji biblioteka su edukacija „Smėlio ir šviesos terapija“. Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka pristatė daugiausia savo veiklų: žaidimą „Superherojaus iššūkis“, edukacines dirbtuves „Greitasis knygų ligoninės priimamasis“ ir literatūrines improvizacijas su „Naisių teatro“ aktore Jūrate Levickaite, kasų pynimo mokyklėlę ir kitas. Buvo įdomu ne tik patiems dalyvauti, bet ir pasisemti patirties, naujų idėjų, pasidalyti gerąja patirtimi tarpusavyje.

Ieva Lipskienė
Vyriausioji bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09