Renginiai

Įvykę renginiai

  2017-09-11



2017 m. rugpjūčio 18 d. Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Daunoravos filiale vyko smagi popietė „Taip mes piešiame nuotaiką“.

   2017 m. rugpjūčio 18 d. Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos Daunoravos filiale vyko smagi popietė „Taip mes piešiame nuotaiką“. Renginyje dalyvavo po pamokų atskubėjusios mergaitės ir moterys, namuose palikusios nebaigtus ruošos darbus. Popietės metu dalyvės teptukus merkė į atsitiktinai pasirinktą pagal savo nuotaiką spalvą.
   Dažai buvo taškomi ant balto popieriaus, kuris vėliau buvo lenkiamas per pusę. Atlenkus pritaškytą lapą buvo gauti įvairūs ornamentai. Smagiausia dalis – piešinių interpretavimas. Vaišindamosi bibliotekininkės iškeptu cukinijos pyragu ir arbata, dalyvės dalijosi mintimis apie ornamentuose matomus vaizdinius. Viena dalyvė savo piešinyje matė žydintį darželį, kitą – konservuojamus agurkus, nes nebaigusi darbo atvyko į popietę. Mergaitės savo ornamentuose įžiūrėjo drugelius žydinčioje pievoje. Džiugu, kad piešiniuose nebuvo tamsių spalvų, tai reiškia, kad dalyvės į popietę atėjo puikiai nusiteikusios. Ši popietė suteikė galimybę dalyvėms išreikšti save, lavinti motorinius sugebėjimus, vaizduotę, puikiai praleisti laiką kartu, pabendrauti.

Nijolė Jasaitienė
Daunoravos filialo vyresnioji bibliotekininkė



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09