Renginiai

Įvykę renginiai

  2017-10-30



Jau daugelį metų Joniškio r. savivaldybės Jono Avyžiaus viešoji biblioteka bendradarbiauja su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos (LASS) Joniškio filialu.

   Jau daugelį metų Joniškio r. savivaldybės Jono Avyžiaus viešoji biblioteka bendradarbiauja su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos (LASS) Joniškio filialu.  Spalio 19 d. rytmetį bibliotekos darbuotojos pakvietė filialo narius į susitikimą, skirtą Pasaulinės baltosios lazdelės dienai paminėti.
 Skaitytojų aptarnavimo skyriaus vedėja Eglė Šukienė pasidžiaugė gražia draugyste, pasidalino nuveiktais darbais. Susitikimą pradėjo Saulės pagrindinės mokyklos devintokas Redas Olšauskas, lydimas mokytojos Vijolės Vedeckienės. Mokytoja papasakojo apie Redą, jo svajones. Redo sukurti eilėraščiai nuoširdūs, kupini vaikiškų troškimų ir dėkingumo. Keletą eilėraščių apie rudenį padeklamavo Alma Striogaitė. Biblioteka bičiuliams dovanojo dainuojamosios poezijos atlikėjo Sigito Stankūno (Panevėžys) muzikinę-literatūrinę kompoziciją „Rudens veidas“, kurioje skambėjo B. Brazdžionio, O. Baliukonės, H. Radausko, V. Mačernio ir kitų poetų eilės. Susitikimo pabaigoje bibliotekos darbuotojos vaišino bičiulius pyragu, linkėjo sveikatos ir tolesnės draugystės. LASS Joniškio filialo pirmininkė Ina Sakalauskienė dėkojo bibliotekai už gražų bendradarbiavimą.

                                                                                                                                Eglė Šukienė
                                                                                                                    Skaitytojų skyriaus vedėja



Paskutinio redagavimo data: 2019-07-09